Як корисно та весело провести з дитиною час вдома?



Дуже раджу Вам придбати сучасну скакалку, тренд цього року серед вуличних забав та в спортивних залах - нейроскакалку. 

Що це таке і як цим користуватися?


«Нейроскакалка» — не просто новомодна іграшка, а справжній кардіотренажер, завдяки якому м'язи швидко розігріваються, зміцнюється серце, а також розвивається координація, спритність, концентрація, витривалість і увага. Механізм нейроскакалки не допускає великого розбігу в рухах. Підстрибуючи на одному місці, дитина координує діяльність обох півкуль головного мозку і освоює контроль над своїм тілом. Причому психічні та фізичні властивості будуть розвиватися в процесі гри, непомітно для дитини/Спочатку пластиковий обруч застібається навколо щиколотки, потім, щоб скакалка оберталася, її потрібно відштовхнути рукою або вільною ногою, а потім почати стрибати, перескакуючи другою ногою через палицю з роликом. Складність в тому, що ноги під час стрибків повинні працювати по-різному, т. е. одна нога повинна обертати скакалку, а друга - перестрибувати через неї. Для початку можна спробувати просто стрибати на одній нозі, зігнувши в коліні другу. Потім, підстроївшись під власний ритм, підключити вільну ногу, намагаючись не зачіпати палицю.

Переваги:
- На відміну від простої скакалки, її не потрібно тримати руками, вона надівається на одну ногу.
- Навчившись стрибати, можна виконувати різні хитрощі з подвійним прокручуванням скакалки за стрибок або зі зміною темпу і напряму рухів.
- При збільшенні швидкості обертання світлодіоди в ролику блимають швидше.
- Це не просто іграшка, а цілий тренажер для розвитку координації рухів, спритності і почуття ритму.
- З цієї скакалкою цікаво стрибати одному і з друзями, дорослим і дітям, а ще веселіше під музику або просто, вважаючи кількість кіл.


Ще одна перевага цього тренажеру - невелика площа для використання.
Можливо займатися в холодну чи дощову погоду в квартирі, а можна взяти с собою в парк, на стадіон, навіть у поїздку до бабусі.
Як це робили ми...


















У Вас обов'язково все вийде!
Найкраща інвестиція часу - вкладання його у своїх дітей!


Коментарі

Популярні дописи з цього блогу